Tukea yrittäjille ja yrityksille

Puhelinneuvonta

Kun tuntuu siltä, että yritystoimintaan tarvitsee tukea toiselta henkilöltä, on puhelinneuvonta yksi vaihtoehto tuen saantiin. Tähän osioon on listattu yrittäjille suunnattuja, puhelinneuvontaa tarjoavia palveluita.

Palvelut ovat maksuttomia ja niistä vastaavat henkilöt, joilla on kokemusta yrittäjyyden haasteista sekä halu auttaa yrittäjää ja yritystä.

ELY-keskus neuvoo taloudessa

ELY-keskukselta saat luottamuksellista, maksutonta ja asiantuntevaa tukea ja neuvontaa. Yrittäjän talousavun neuvojat ovat yrityksen talouden ja terveyttämisen asiantuntijoita. Pääset alkuun soittamalla ELY-keskuksen neuvontapalveluun:

Suomeksi: 0295 024 880 (pvm/mpm, ma - pe klo 9 - 16.15)

På svenska: 0295 024 881 (pvm/mpm, to kl 9 - 16.15)

In English: 0295 024 882 (pvm/mpm, mon - fri 9 - 16.15)

ELY-keskuksen vertaispuhelimesta on apua muun muassa silloin, olet huolissasi yrityksesi kannattavuudesta, et pysty maksamaan itsellesi palkkaa tai haluat keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta yleisesti. Lisätietoa ELY-keskuksen tarjoamasta avusta yrittäjille.

Yrittäjän Kriisikeskus

Yrittäjän Kriisikeskus tarjoaa yrittäjille ajan, paikan ja tilan kertoa, purkaa ja tuntea niitä asioita, jotka yrittäjän miltä painavat, stressaavat, ahdistavat tai huolettavat juuri nyt.

Keskustelu voi helpottaa oloa, sillä keskustelun kautta usein selkiytyy hyvinvoinnin kannalta tärkeimmät asiat ja yrittäjä saa uusia näkökulmia ja tietoa kriisistä selviytymiseen.

Voit varata ajan ottamalla yhteyttä suoraan Yrittäjän Kriisikeskuksen työntekijöihin:

Etelä-, Länsi- ja Keski-Suomi: 044 493 1764

Pohjois- ja Itä-Suomi: 044 313 3386

Lappi: 040 505 4802

Yrittäjän Kriisikeskusta toteuttamassa yhteistyössä ovat MIELI Tukitalo Mielenterveys ry., MIELI Kainuun mielenterveys ry. ja Lapin ensi- ja turvakoti ry. Yrittäjän Kriisikeskus palvelee valtakunnallisesti etäyhteyksin avulla. Hankkeen työntekijät ja toimitilat sijaitsevat Sastamalassa, Kajaanissa ja Rovaniemellä. Lisätietoa Yrittäjän Kriisikeskuksesta ja heidän palveluistaan.